Terra Incognito

Dit unieke stukje Wieringen wacht om door u ontdekt te worden!

Terra Incognito is ruim opgezet zonder vaste plekken. Een gezellig veld waarop je mag staan waar je wilt! Planten, struiken en jonge bomen zorgen voor wat beschutting en privacy. Huisdieren (aangelijnd) zijn welkom maar let op de kippen. En houd uw opladers bij de hand want op iedere plek is elektriciteit aanwezig. 

Het sanitair is schoon en fris en in 2022 volledig vernieuwd. Met ruim voldoende warme douches, toiletten en wastafels waar u gratis gebruik van kan maken. Er is een gezellige buitenkeuken met zitjes en uitzicht op de natuurlijke speelplek voor de kids.

Maar er is meer! Enigszins afgezonderd van het kampeerterrein vindt u een compleet ingerichte houten chalet in scandinavische stijl. Geen pre-fab spul maar duurzaam hout. En wie het avontuur echt wil opzoeken, kiest voor de zonnige grote stadsbus met alles erop en eraan. Beide accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikken over eigen keuken en privé sanitair. Voor de trekkers is er onze knusse 2-persoons lodge tent. Écht kamperen maar wel met comfortabele bedden en een gezellig zitje op je eigen veranda.

Vanuit de camping loopt u bijna kaarsrecht naar de Waddenzee. Het Amstelmeer (6 minuten wandelen) biedt u een knus zandstrand met speeltoestellen, veilig zwemwater voor u en de kinderen en een café aan het meer. Daarnaast is het Amstelmeer bij uitstek geschikt om te windsurfen, of (iets verderop) te kiten. Voor ieder wat wils!

Maar nu komt het: Camping Terra Incognito is absoluut de moeite waard, maar u moet wel moeite doen. Voer de GPS coördinaten in. En dan nog denkt u misschien...wáár?! JA DAAR! U hoeft alleen nog maar het weggetje te volgen dat tussen 2 andere campings ligt. Maar dán....

Welkom bij Terra Incognito. Een verademing. Een ontdekking.

Camping Terra Incognito > 52.89459/4.91424