Geschäftsbedingungen

1. KAMPEERTERREIN

Terra Incognito is een kleine, boerencamping en is aangesloten bij VEKABO ‘In het groen’. Wij, als eigenaren, zijn zelf woonachtig op het terrein. Wij vragen om onze privacy te respecteren. Als wij even niet aanwezig of niet in het zicht zijn, kunt u ons altijd telefonisch bereiken.

2. AANKOMST EN VERTREK

Kamperen

Bij aankomst kan je zelf een plekje zoeken. Er is vaak wel iemand aanwezig, maar zo niet dan komen we vanzelf langs tijdens uw verblijf. Wel zijn we te alle tijden telefonisch bereikbaar op 0618845055

Aankomst is in principe vanaf 12 uur op de aankomstdag. Op de vertrekdag is het moment van vertrek uiterlijk 12 uur als we de plekken nodig hebben. Iets langer blijven als het kan, vinden wij geen probleem.

Bij vertrek verwachten we dat je alles netjes en redelijk schoon achterlaat. De kampeerplek is schoon, afval en glas in de daarvoor bestemde bakken.

Accommodaties

Bij aankomst brengen wij je graag naar je verblijf, bel ons even als je ons niet kan vinden.

Aankomst is vanaf 15 uur op de aankomstdag. Op de vertrekdag is het moment van vertrek uiterlijk 11 uur.

Bij vertrek verwachten we dat je alles netjes en redelijk schoon achterlaat, staan de spullen weer op de goede plek, is de afwas gedaan en even geveegd als dat nodig is.

3. WIJZIGINGEN

Wilt u een boeking, gegevens, of afspraak wijzigen, dan vragen wij dat tijdig aan te geven. Dit kan via e-mail of telefonisch.

4. BETALINGEN

De kosten voor het kamperen kunnen (uiterlijk) bij vertrek worden voldaan. Betalingen kunnen middels pin / betaalkaart, cash of betaalverzoek / tikkie

Er hoeven in principe geen aanbetalingen te worden gedaan voor kampeerplekken of accommodaties.

5. ANNULERINGEN

Voor het annuleren bij kamperen brengen wij geen kosten in rekening. Wel horen we graag tijdig als je onverhoopt toch niet kan komen, dan kunnen we het plekje aan iemand anders geven.

Voor onze accommodaties brengen we de volgende kosten in rekening als u onverhoopt toch niet kan komen:

  • -  Annuleren tot een 1 maand van te voren: €20,- administratiekosten
  • -  Annuleren tot 2 weken voor aankomst: 25% van het overeengekomen bedrag
  • -  Annuleren tot 1 week voor aankomst: 50% van het overeengekomen bedrag
  • -  Annuleren vanaf 1 week tot aankomst: gehele bedrag

Voor het dragen van de kosten bij annulering kan het verstandig zijn een annuleringsverzekering af te sluiten.

6. NO SHOW (niet verschijnen)

Als je op de aankomstdag niet bent verschenen en niks hebt laten horen, dan brengen we minimaal de kosten voor die eerste nacht in rekening. We zullen contact opnemen om de boeking te bespreken. Is er geen (tegen)reactie tot op de dag van vertrek, dan brengen we alle kosten voor het verblijf in rekening.

7. AANSPRAKELIJKHEID

Je onderneemt je vakantie op eigen risico. Alle kosten voortvloeiend uit schade aan het terrein of een accommodatie van ‘Terra Incognito’ veroorzaakt door de bezoeker, komen voor rekening van de bezoeker. Het is ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade of letsel, berokkend aan de bezoeker(s), door welke oorzaak deze schade of dit letsel dan ook is ontstaan. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen, geld inbegrepen. Wij adviseren je een reisverzekering af te sluiten.

8. PARKEREN EN VOERTUIGEN

We hebben een natuurlijk en kindvriendelijk terrein. Auto’s zijn daarom niet toegestaan op het terrein. Alleen bij aankomst en vertrek kun je de spullen even naar je plek brengen. Parkeren kan langs de oprit naar de camping toe. S.v.p. rustig rijden en houd rekening met rustende mensen en spelende kinderen!

9. RUST EN STILTE

Houd s.v.p. rekening met de andere gasten. Muziek maken is alleen toegestaan met akoestische instrumenten. Wil je naar de radio luisteren of een muziekje luisteren, dat kan alleen als andere het niet horen of eraan kunnen storen. Na 22:00 uur moet het in principe fluisterstil zijn op het terrein, zodat iedereen kan genieten van de mooie omgeving. Hoofdregel is altijd: veroorzaak geen overlast bij anderen, laat iedereen in zijn waarde en vraag/overleg wanneer nodig en zorg voor een prettige sfeer voor iedereen!

10. VUUR, HOUT en BBQ

Een eigen kampvuur is helaas niet toegestaan.

Wel is het toegestaan te barbecueën. Houdt dan rekening met het gras en je buren. Zet niemand in de stank of rook, ook niet jezelf

11. HONDEN en HUISDIEREN

Honden en huisdieren zijn van harte welkom bij ons op de camping. Huisdieren dienen aangelijnd te zijn, zowel op de camping als in de omgeving. Houdt er rekening mee dat niet alle gasten van huisdieren houden. 

12. CHEMISCH TOILET

Je mag de inhoud van je chemisch toilet alléén lozen in de stortbak vlakbij het toiletgebouw.

13. SANITAIR

Het badhuis houden we zo goed als mogelijk schoon. Help ons daarbij, houdt het schoon en maak het nodige schoon als u de toilet of badkamer heeft gebruikt.

We maken gebruik van zonne-energie voor het verwarmen van het gebouw en het water, bespaar door kort te douchen.

15. GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTE

We hebben op de camping een gemeenschappelijke ruimte in de vorm van een stretchtent met buitenkeuken en zitjes. Je vindt hier o.a. ook spelletjes en boeken. Hier kan je even wat drinken, eten (koken), iets te drinken pakken, of gewoon even rondneuzen. Na gebruik altijd alles weer netjes terugzetten, afwassen en opruimen/schoonmaken. Zorg ervoor dat ook andere gebruik kunnen maken van de faciliteiten. We staan hier geen grotere groepen toe dan ongeveer 10 personen. Dit vanwege het gebruik door meerdere gasten.

16. TERREIN EN GRAS

Spaar de grasmat. Gebruik alleen geperforeerd grondzeil of nog liever de zogenaamde ‘doorgroeimatten’ waar het gras doorheen kan groeien. Dit zijn rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, te koop bij elke kampeerwinkel. Gaten en geulen graven in het terrein is verboden, ook bij regen!