Umgebung

Onze camping is gemaakt voor trekkers, voor reizigers. Voor mensen die bewust om zich heen kijken als ze onderweg zijn. En de tijd nemen voor nieuwe ervaringen. Wij bieden u alle gelegenheid om die te delen met andere ontdekkers. 

Terra Incognito ligt op het meest westelijke deel van het eiland Wieringen. Rechts, het zonnestrand Amstelmeer. Iinks, de dynamiek van de Waddenzee. Het is hoog land. Boerenland. Waar generaties lang geploeterd is. Uw land.Wij mochten dat oude land opnieuw inrichten. Er is nu ruim plek voor iedereen..maar met afstand. Planten, struiken en jonge bomen beschermen uw privacy. Huisdieren zijn welkom (maar let op de kippen). En houd uw opladers bij de hand want op iedere plek is elektriciteit aanwezig. Het sanitair is ruim, schoon en fris. Er is een keuken. Er is warm water en de temperatuur kunt u zelf regelen. Heerlijk.

Er is zelfs meer. Twee compleet ingerichte houten chalets. Geen pre-fab spul maar duurzaam hout. En wie nog het “Woodstock gevoel” in de aderen heeft, kiest voor de grote autobus met alles erop en eraan. Beide accomodaties zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Boerenland. Daarom is er nog altijd een authentieke boerenhoeve. Mét bijgebouw. Mét mogelijkheid om schoenen, kleding en vervoermiddelen te drogen als het nodig is. En u kunt gebruik maken van de wasmachine.